2dehands: Alarm

Alarm Alarm achterkant
Alarm Alarm achterkant
2dehands: Alarm
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 3-6 Leeftijd: 8+ Speelduur: 20 min.

Artikelnummer

71711

Verzendkosten

€ 3,75

€ 23,31
€ 13,31
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bij de start van het spel krijgt elke speler een samenvattingskaart. De overige kaarten worden geschud en vormen een trekstapel. 
In Alarm! probeer je jouw tegenspelers te elimineren door hen bepaalde combinaties van kaarten aan te smeren. Het spel verloopt telkens op dezelfde wijze: 
De actieve speler trekt de bovenste kaart van de trekstapel en geeft ze aan één van de spelers (inclusief zichzelf). Hij blijft dit herhalen tot elke speler juist één kaart ontvangen heeft. Daarna is de volgende speler aan de beurt, die net hetzelfde doet. Op die manier verzamelen de spelers kaarten die ze open voor zich op tafel leggen. Uitrustingskaarten (bot, kniptang, sleutel) gebruik je om hinderniskaarten (hond, ketting, slot) weg te spelen. 
Nadat je een kaart ontvangen hebt, controleer je direct of je gevat wordt door de politie. Dit gebeurt als één van de combinaties op de samenvattingskaart voor jouw op tafel ligt.  

Elke speler kan zijn samenvattingskaart (die ook dienst doet als advocaat) één keer inzetten om een kaart te weigeren.
Vanaf het ogenblik dat slechts 2 spelers overblijven, start de finale. Die verloopt op dezelfde manier met dat verschil dat elke speler aan het begin van zijn beurt een buitkaart moet afleggen. Als dit niet lukt, verlies je onmiddellijk het spel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69