2dehands: Boss Kito

Boss Kito Boss Kito achterkant
Boss Kito Boss Kito achterkant
2dehands: Boss Kito
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 3-5 Leeftijd: 10+ Speelduur: 30 min.

Artikelnummer

411653

Verzendkosten

€ 3,75

€ 2,78
€ 2,20
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In Boss Kito zijn de spelers familieleden van een bekende (beruchte?) gorilla, die bij hem in de gunst proberen te komen. En ook bij deze man gaat de liefde door de maag. Voer hem genoeg bananen en hij is je man. Iedereen begint het spel dan ook met een paar bananenkaarten en een paar bananenfiches.
Bananenkaarten zijn er in vijf kleuren, de fiches zijn jokers die je overal kunt gebruiken. De kleuren van de kaarten komen overeen met de Boss Kito-kaarten. Bij iedere Boss Kito-kaart komt een stapeltje van negen puntenkaarten. Van iedere stapel wordt er een naastgelegd. De spelers proberen nu door het uitspelen van kaarten en fiches de puntenkaarten te bemachtigen. In een ronde mag je vier keer een kaart of fiche spelen, of nieuwe pakken. Aan het eind van een ronde kijk je per kleur wie daar de meeste bananen heeft gespeeld. Deze speler krijgt de puntenkaart die naast de Boss Kito-kaart van die kleur ligt.

Het spel eindigt na negen rondes, waarna de eindscore wordt bepaald. De puntenkaarten hebben de waardes 1 tot 9. Heb je de meeste kaarten van een waarde, dan krijg je die waarde in punten. Alle andere spelers krijgen een punt per kaart van die waarde. De speler met de meeste punten wint.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69