2dehands: Coco Colecto

Coco Colecto Coco Colecto achterkant
Coco Colecto Coco Colecto achterkant
2dehands: Coco Colecto
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 2-4 Leeftijd: 3+ Speelduur: 45 min.

Artikelnummer

411151

Verzendkosten

€ 3,75

€ 20,87
€ 16,49
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het leven van de lieveheersbeestjes is één groot feest, zolang ze tenminste genoeg bladluizen te eten hebben en de gevaren van spinnenwebben en vooral de spin zelf weten te ontlopen. Lijkt het je ook leuk om tweelingbroertjes te vinden, op bladluizenjacht te gaan of tegen je vriendjes te racen?

Het spel Coco Colecto daagt kinderen uit om met behulp van hun rekenkundige vaardigheden vooruit te komen in het spel. Hoewel de winnende strategiën afhangen van slim gebruik van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en/of delen, is het leerproces voor de kinderen bijna onzichtbaar. Daarvoor zijn ze te druk bezig met plezier beleven aan de spellen. Coco Colecto is een spel met verschillende leerniveaus die allen inspelen op de ontwikkeling van de rekenkundige vaardigheden van het kind. Met het spelmateriaal van Coco Colecto kan je vier verschillende spellen spelen.

Opmerking: Dit spel bevat het Edu-logo d.w.z. dat het een educatief verantwoord meegroeikarakter heeft. De educatieve waarde is getoetst met behulp van docenten en interne begeleiders op verschillende basisscholen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69