De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Barbaren en Handelsheren

Catan kaartspel  spelers uitbreiding Barbaren en Handelsheren Catan kaartspel  spelers uitbreiding Barbaren en Handelsheren Spellenreus
Catan kaartspel  spelers uitbreiding Barbaren en Handelsheren Catan kaartspel  spelers uitbreiding Barbaren en Handelsheren Spellenreus
De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Barbaren en Handelsheren
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 75 min.

Artikelnummer

2300008

Verzendkosten

€ 3,75

€ 55,00
€ 43,45
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De uitbreiding "Barbaren en Handelsheren" voor het Kolonisten van Catan kaartspel voegt een extra laag van complexiteit en uitdaging toe aan het vertrouwde spel, waardoor spelers nieuwe strategieën moeten bedenken om te overleven en te bloeien in een wereld die wordt bedreigd door barbaren en waar handelsheren hun stempel proberen te drukken op de economie.

In deze uitbreiding worden de kolonisten geconfronteerd met de constante dreiging van barbaarse invallen. Barbaren schuimen over de zeeën en vallen aan als ze niet worden tegengehouden door de gezamenlijke inspanningen van de spelers. Dit dwingt spelers om samen te werken en defensieve strategieën te ontwikkelen om hun kolonies te beschermen tegen deze genadeloze indringers.

Een opvallend kenmerk van "Barbaren en Handelsheren" is de introductie van handelsheren, invloedrijke leiders die trachten de handel en economie te domineren. Spelers kunnen handelsheren inzetten om invloedrijke posities te verwerven en zo extra voordelen te behalen. Tegelijkertijd moeten ze echter oppassen voor de concurrentie, want andere spelers proberen mogelijk dezelfde economische kansen te benutten.

De uitbreiding voegt ook nieuwe ontwikkelingskaarten toe, waaronder kaarten die specifiek gericht zijn op het afweren van barbaarse invallen en het verkrijgen van invloed in de wereld van handelsheren. Deze kaarten bieden spelers extra mogelijkheden om hun strategie aan te passen aan de steeds veranderende omstandigheden van het spel.

De dynamiek van het spel wordt verder versterkt door de mogelijkheid om havens te bouwen, waardoor spelers nieuwe handelsroutes kunnen openen en hun invloed op het eiland kunnen vergroten. Dit opent de deur naar meer variatie in handelsmogelijkheden en vergroot de interactie tussen de spelers.

Deze "Barbaren en Handelsheren" uitbreiding zorgt voor een spannende nieuwe speelervaring in het Kolonisten van Catan kaartspel. Het toevoegen van de dreiging van barbaren en de rivaliteit tussen handelsheren voegt een extra strategische dimensie toe aan het spel, waardoor elke speelsessie een boeiende en uitdagende reis wordt in een wereld waarin het behouden van de balans tussen verdediging en economische groei van cruciaal belang is.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69