De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Ridders en Kooplieden

Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Ridders en Kooplieden Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Ridders en Kooplieden Spellenreus
Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Ridders en Kooplieden Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Ridders en Kooplieden Spellenreus
De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Ridders en Kooplieden
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 75 min.

Artikelnummer

2300010

Verzendkosten

€ 3,75

€ 55,00
€ 43,45
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hier zijn enkele kenmerken van de "Ridders & Kooplieden" uitbreiding voor het Catan kaartspel:

  1. Steden & Ridders: Deze uitbreiding brengt het idee van steden en ridders naar het kaartspel. Spelers kunnen steden bouwen die hen extra mogelijkheden en punten opleveren. Ook kunnen ridders worden ingezet om het spelverloop te beïnvloeden.

  2. Handelsfase: Een nieuwe fase wordt toegevoegd aan elke beurt, namelijk de handelsfase. Tijdens deze fase kunnen spelers grondstoffen ruilen met een speciale handelskaart in het midden van het speelveld. Dit voegt een extra laag strategie toe aan het ruilaspect van het spel.

  3. Invloedkaarten: Er worden invloedkaarten geïntroduceerd die de spelers kunnen gebruiken om invloed uit te oefenen op het spel, bijvoorbeeld door het ruilen van grondstoffen of het sturen van de struikrover.

  4. Nieuwe Ontwikkelingskaarten: Extra ontwikkelingskaarten worden toegevoegd aan het spel, waaronder speciale actiekaarten die de spelers kunnen gebruiken voor strategische voordelen.

  5. Variabele speelsituaties: Er zijn verschillende scenario's die kunnen worden gespeeld, waardoor de herspeelbaarheid wordt vergroot en de spelers telkens nieuwe uitdagingen tegenkomen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69