De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Tovenaars en Draken

Catan 2 spelers kaartspel uitbreiding Tovenaars en Draken Catan 2 spelers kaartspel uitbreiding Tovenaars en Draken
Catan 2 spelers kaartspel uitbreiding Tovenaars en Draken Catan 2 spelers kaartspel uitbreiding Tovenaars en Draken
De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Tovenaars en Draken
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 75 min.

Artikelnummer

2300005

Verzendkosten

€ 3,75

€ 55,00
€ 43,45
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De uitbreiding "Tovenaars en Draken" voor het Kolonisten van Catan kaartspel voegt een magisch element toe aan het al bekende en geliefde spel. Deze uitbreiding opent de deur naar een wereld van tovenaars, draken en mysterieuze krachten, waardoor het spel een nieuwe dimensie krijgt.

In deze uitbreiding kunnen spelers hun nederzettingen uitbreiden naar het Eiland van de Tovenaars, een gevaarlijk en betoverend gebied vol magische energie. Het eiland biedt nieuwe kansen en uitdagingen voor de kolonisten, maar ze moeten ook oppassen voor de krachten die daar op de loer liggen. Tovenaars kunnen worden ingezet om de kracht van de magie te beheersen en te gebruiken voor strategisch voordeel.

Een opvallend element van de uitbreiding is de introductie van draken, majestueuze wezens die de spelers kunnen tegenkomen tijdens hun ontdekkingstochten. Draken kunnen zowel een bedreiging als een kans vormen, afhankelijk van hoe spelers besluiten om met deze wezens om te gaan. Dapperheid wordt beloond, maar roekeloosheid kan tot rampzalige gevolgen leiden.

Bovendien voegt de "Tovenaars en Draken" uitbreiding nieuwe kaarten toe aan het spel, waaronder magische kaarten die de spelers extra mogelijkheden bieden. Deze kaarten kunnen het tij van het spel doen keren en een onverwachte wending aan de situatie geven.

De interactie tussen de spelers wordt verder versterkt door het feit dat ze nu ook elkaars nederzettingen op het Eiland van de Tovenaars kunnen bezoeken. Dit opent de deur naar handelsmogelijkheden, maar ook tot conflicten en onderhandelingen die de spanning in het spel verhogen.

Deze "Tovenaars en Draken" uitbreiding voegt een boeiend en magisch element toe aan het Kolonisten van Catan kaartspel. Het brengt nieuwe strategische keuzes en uitdagingen met zich mee, terwijl het de basisprincipes van het originele spel behoudt. Tovenaars, draken en magische krachten zorgen ervoor dat elke speelsessie een avontuurlijke reis wordt, waarin spelers hun vaardigheden en moed op de proef stellen in een betoverende wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69