De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Wetenschap & Vooruitgang

Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Wetenschap en Vooruitgang Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Wetenschap en Vooruitgang Spellenreus
Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Wetenschap en Vooruitgang Catan kaartspel 2 spelers uitbreiding Wetenschap en Vooruitgang Spellenreus
De Kolonisten van Catan kaartspel uitbreiding Wetenschap & Vooruitgang
0 Review | Review toevoegen
Aantal spelers: 2 Leeftijd: 12+ Speelduur: 75 min.

Artikelnummer

2300007

Verzendkosten

€ 3,75

€ 55,00
€ 40,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De uitbreiding "Wetenschap en Vooruitgang" voor het Kolonisten van Catan kaartspel opent de deuren naar een nieuw tijdperk van ontdekkingen, uitvindingen en vooruitgang. Deze toevoeging aan het klassieke spel introduceert boeiende nieuwe elementen die de strategische mogelijkheden van de spelers aanzienlijk vergroten.

In deze uitbreiding kunnen de kolonisten zich bezighouden met de ontwikkeling van wetenschap en technologie. Spelers kunnen wetenschappers inzetten om nieuwe ontdekkingen te doen en uitvindingen te creëren die hun nederzettingen en steden naar ongekende hoogten kunnen tillen. Deze vooruitgang wordt weerspiegeld in nieuwe ontwikkelingskaarten en speciale acties die beschikbaar komen.

Een opvallend kenmerk van "Wetenschap en Vooruitgang" is de introductie van de universiteit. Spelers kunnen deze vestigingen bouwen om hun intellectuele capaciteiten te vergroten en extra voordelen te verkrijgen. De universiteiten bieden niet alleen prestige aan de spelers, maar ze dienen ook als een broedplaats voor innovatie en vooruitgang.

Naast de focus op wetenschap en technologie voegt deze uitbreiding nieuwe handelsmogelijkheden toe. Spelers kunnen handelen in kennis en technologische vooruitgang om hun concurrenten te slim af te zijn en hun eigen positie te versterken.

De dynamiek van het spel wordt verder verrijkt door de introductie van stadsverbeteringen. Spelers kunnen hun steden nu upgraden met geavanceerde technologieën, waardoor ze krachtiger worden en extra voordelen opleveren. Deze stadsverbeteringen vormen een essentieel onderdeel van de strategische planning en voegen een extra laag van diepte toe aan het spel.

Deze "Wetenschap en Vooruitgang" uitbreiding geeft een boeiende nieuwe dimensie aan het Kolonisten van Catan kaartspel. Het stimuleert spelers om verder te denken dan de basisbronnen en handelspraktijken, en moedigt hen aan om te investeren in kennis en technologische vooruitgang. Met wetenschappers, universiteiten en stadsverbeteringen op het speelbord komt de spanning van ontdekking en innovatie tot leven, waardoor elke speelsessie een boeiende reis wordt door de wereld van vooruitgang en ontwikkeling.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

spellenreus@gmail.com
0486 76 26 69